Etkinlikler

Merhaba Değerli Ziyaretçiler!

Bizimle birlikte heyecan verici etkinliklere katılmaya ne dersiniz? Etkinliklerimiz, bilgi dolu konferanslardan eğlenceli atölyelere, yaratıcı projelerden sosyal etkinliklere kadar geniş bir yelpazede sizleri bekliyor. IEEE Çankaya Üniversitesi Öğrenci Kolu olarak düzenlediğimiz etkinliklerle hem kendinizi geliştirecek hem de keyifli vakit geçireceksiniz.

Sektörde deneyimli konuşmacılarla yapılan söyleşiler, teknik projelerin hayata geçirildiği atölyeler, kariyer günleri ve daha birçok etkinlikle sizleri bekliyoruz. Teknoloji dünyasında güncel kalmak ve yeni insanlarla tanışmak istiyorsanız, etkinliklerimize mutlaka katılın!

Tüm etkinliklerimiz ücretsiz ve herkesi kucaklayan bir atmosferde gerçekleşiyor. Katılımınızı bekliyor, keyifli anlar ve yeni deneyimlerle dolu etkinliklere hazır olmanızı umuyoruz.

Etkinlik takvimimizi incelemek ve kayıt olmak için hemen tıklayın. Sorularınız için bize her zaman ulaşabilirsiniz.

Etkinliklerimizde buluşmak üzere!

Saygılarımla, IEEE Çankaya Üniversitesi Öğrenci Kolu

Eğitim Programları

Danışmanlık hizmetlerimiz, potansiyelinizi ortaya çıkarmak ve sizi başarıya yönlendirmek için ihtiyaca özel uyarlanmıştır. Bizimle iş ortağı olun ve birlikte zorlukları fırsatlara dönüştürelim.

Proje Yönetimi

Bilginin dönüşüm odaklı gücüne inanıyoruz. Eğitim programlarımız becerileri geliştirmek, güveni artırmak ve inovasyonu teşvik etmek için titizlikle tasarlanmıştır.

Sosyal Etkinlikler

Operasyonlarınızın her yönünün üstün performans için optimize edilmesini sağlayan bütünsel bir yaklaşıma öncelik veriyoruz. Strateji ve uyarlanabilirliğe odaklanarak vizyonları somut sonuçlara dönüştürüyoruz.

Teknik Geziler

Her zorluğun arkasında benzersiz bir yardım fırsatı yatar. İhtiyaçlarınızın karmaşıklığını anlıyoruz ve her adımda hızlı yardım sağlamaya kararlıyız.

DISCOVER YOUSELF 2

Game Jam 1

WordPress.com’da Blog Oluşturun.

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın